Blog

Misdaadverslagen en verhalen

 

Grote brand industriepand Enschede

ENSCHEDE - De brandweer is woensdagochtend druk geweest met het blussen van een zeer grote brand in een industriepand op de hoek van de Boddenkampstraat en de Joan Coststraat in Enschede. De brand brak rond zes uur 's ochtends uit, het sein brandmeester is rond 11 uur gegeven. De brandweer verwacht nog vier tot vijf uur bezig te zijn met nablussen.

Lees meer »

Hilversums tuig slaat weer toe

Hilversum - Weer is er een jong meisje aangerand en mishandeld in Hilversum. Onder de verantwoordelijken zouden opnieuw de twee Turkse broers zijn, die meisjes in elkaar slaan als deze weigeren met hun kont te schudden. De broers, van 14 en 18, werden eind augustus opgepakt, maar werden na een dag weer vrijgelaten. Met nu een nieuwe mishandeling tot gevolg.

Lees meer »

'Ger B. bekende moord op Jolanda'

GRONINGEN - Groninger Ger B., wiens voormalige boerderijen in Winsum momenteel door de politie worden doorzocht op stoffelijke resten van de vrijwel zeker vermoorde prostituee Jolanda Meijer (35), biechtte ruim tien jaar geleden aan een getuige op dat hij de in 1998 verdwenen vrouw om het leven bracht.

Lees meer »

Klopjacht Eindhoven: boeven ontkomen

Woensdagmorgen in alle vroegte is er bij Eindhoven een klopjacht geweest op vier mogelijk Belgische inbrekers. Sommige inwoners van Strijp zijn daarbij uit hun slaap gehouden omdat er ook helikopters zijn ingezet.

Lees meer »
Rss feed wordt geladen