Hilversums tuig slaat weer toe

Gepubliceerd op 19 september 2012 om 16:42

Hilversum - Weer is er een jong meisje aangerand en mishandeld in Hilversum. Onder de verantwoordelijken zouden opnieuw de twee Turkse broers zijn, die meisjes in elkaar slaan als deze weigeren met hun kont te schudden. De broers, van 14 en 18, werden eind augustus opgepakt, maar werden na een dag weer vrijgelaten. Met nu een nieuwe mishandeling tot gevolg.

De aanranding vond vorige week woensdag plaats op het Weegaplein. Het 15-jarige meisje deed dinsdagmiddag pas aangifte, uit angst voor haar belagers. Het slachtoffer werd geschopt toen ze weigerde met haar kont te schudden. "Ik heb grote blauwe plekken en een bult op mijn been. Ze stompten me ook in mijn buik. Er waren zeker tien jongens bij, maar die twee sloegen en schopten", vertelt het meisje in de Gooi- en Eemlander.

Het is niet de eerste keer dat het meisje werd lastiggevallen door de broertjes. De Turken vergrepen zich al eerder aan haar op het Wegaplein. "Een week voor de mishandeling trokken ze me op schoot. Ze hielden me net zo lang vast tot ze bevredigd waren."

De politie heeft de Hilversumse broers dinsdagavond laat opnieuw aangehouden. De verdachten worden woensdag verhoord. Het is de tweede keer dat de jongemannen zijn opgepakt. De broers werden na hun eerste arrestatie na een dag op vrije voeten gesteld.

Hilversum wordt de laatste maanden veelvuldig opgeschrikt door straattuig. Niet alleen tienermeisjes worden regelmatig lastiggevallen, ook in uitgaansgelegenheden vinden mishandelingen plaats.

Geplaatst door 112 meldingen


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.